Bio!

Skön skoldag, inte mitt alls att göra. Fick besök idag av en kock som kom och berättade lite hur det är på en arbetsplats m.m. Sedan blev det stan, tittade lite i affärer, va och fikade med Alex och Vincent som planerat.
Träffade några andra i Slussen lite senare och pratade med dom om en sak, blev lite överdrivet eller vad man ska säga men sådant händer. Gör man någon fel så måste man stå för det och då blir det oftast konsekvenser på olika sätt mer eller mindre..
Nu ska jag äta, sedan blir det bio med Johan. Jag kan reklamera hans blogg lite, då blir han nog glad!
Http://Johanbliixt.blogg.se/
Vi ska se förhansvisning på The Hurtlocker, det ska bli spännande.



Om The Hurt Locker:

I krigets kaos tvingas en bombstyrka på uppdrag i Irak till en farlig katt-och-råtta-lek i en stad där alla skulle kunna vara fienden och allt skulle kunna vara en bomb. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Är du helt och hållet körd i huvudet eller?!?!?! Om man reklamerar något så klagar man på det din jävla idiot! Det är faan synd om dig sin lille patetiske skit! Kan du inte bara fatta att du inte har några vänner?!?! INGEN INGEN! Tycker om dig! Sluta blogga för det ända du skriver är en massa ointressant skit om ditt patetiska liv! Du är en SJUK! människa! Det är så fruktansvärt synd om människor som måste leva med dig! IDIOT!

2009-12-15 @ 21:34:40
Postat av: Daniel

Om du istället inte döper dig till Anonym och skriver vem du är så kanske det blir mycket lättare för mig. Eller så kanske vi vill leka med döden? :)

2009-12-15 @ 22:30:20
URL: http://daniellembke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0