Pust..

Vaknade i morse av att alla försov sig i familjen och syrran kom och väckte alla sedan. Fick bråttom till skolan men jag fick giltlig närvaro av Elin. Därefter hade vi arbetsmiljö & säkerhet och sedan slutade jag. Gick runt i stan lite, letade julklappar att köpa till folk och sedan vad jag själv önskar mig, vet en sak jag kommer få redan nu som jag vill ha. Perfekt! Sedan hade jag lite bråttom till tränigen.. Eller det va i alla fall vad jag trodde, jag gick i en halvtimme till träningen, mötte Alexandra på vägen som ringde mig. Övertalade henne att titta på träningen lite, sedan va hon tvungen att dra till sin kille och eftersom hon gick så tidigt sa hon så skulle hon bjuda på asiatisk buffè på torsdag! :D Sedan fick jag springa hela tiden på träningen.. Men det kändes skönt, då kunde man ta ut alla aggressioner där istället. Nu sitter jag här hemma igen, lyssnar på Yves larock - Zookey, jätteskön låt och passar bra på fester. Nu ska jag göra annat, pöss!


Klassfoto!

Nu har vi scannat in klassfotot på datorn, bilden kanske är lite liten med.. Man ser ju lite grann ändå! :)


Den underbara klassen! :)


Så ofta händer det..

Igår blev en liten vild kväll hemma hos mig tillsammans med Nyberg och Kricke, vi spelade kort och umgicks. Efter ett tag så ringder lilla Sarah som är lite sådär "småfull" och ligger på golvet, fick även prata med några andra filurer. Senare fick jag 5 st hotsamtal från en och samma person. Personen hotar och kränker mig och andra i samtalen. Alla är dock inspelade, plus att jag vet vem det är, så den anonyma gjorde bort sig rejält! Mitt internet dog runt 4 igår eftermiddag och va nere tills nu, då smarta Daniel bytte lite sladdar i routern och nu fungerar det! :D Ska över till Nyberg sedan och titta Barcelona - Real Madrid kl 17 och Arsenal - Chelsea kl 19, det ska bli roligt. Vi tippade lite och satsade pengar så vi får väl se om jag gör honom pank. Vi hoppas ju det i alla fall. Men nu ringer det på dörren, lilla Emma kommer, men jag skriver senare om jag har en dator med internet, haha. Pöss på nosen!


Tystnadsplikt!

Alla frågar mig om hur polisförhöret gick, jag får inte berätta det. Allt jag kan säga är att det inte är klart än, det är lite kvar som ska göras. Det är inte heller säkert att anmälningen kommer att gå igenom, det återstår att se.

Igår så va det en ganska stressig dag, fick orka mig upp till restaurangen, det va lite tjafs där mitt i servicen som det brukar vara mer eller mindre. Senare blev det att vara i stan med Ludde tills hans tåg upp till Dalarna skulle gå. Mötte upp David, Emil och Perham. På kvällen blev det gården, Emil och Perham följde med, det va trevligt värre :)

Sitter hos kusinen!

Sitter hos Måns tillsammans med Ludde nu, pratat om hur dagen varit. Den va tråkig i morse, sedan simmade vi 1 km på idrotten, yeah! Va i stan efter skolan, Ludde skulle köpa hårfärg eftersom han funderade på att slinga håret men det ska han nog inte göra, hoppas vi i alla fall. Nu ska jag möta Måns i armbrytning, bye!

Rubrikproblem..

Skolan idag, jippie. Det va en lugn dag, fick sluta en halvtimme tidigare. Sedan blev det stan och äta på Max med några från skolan och några till, träffade David i stan, vi va med varandra några timmar. Gick runt Stureplan lite, hade tråkigt och så, men det va ok. Mina skor och strumpor är JÄTTEBLÖTA! :( Aja, hoppas att ni inte har hål i skorna som jag har. Tror jag får ha ett par andra på mig i morgon. Juste, polisförhör i morgon. Hm.

Yeah!

Har nyss lärt mig en ny sak i Photoshop! Fast bilderna blir ju inte så speciellt bra eftersom jag suger på det.. Men jag kommer lära mig så småning om. Bild kommer senare när jag tycker att det är bättre, godnatt!

Pain!

Jag har världens huvudvärk så jag stannade hemma från skolan idag :/ Pratade lite med Simon i Skype nyss men han bara försvann från datorn, samtalet är fortfarande på.. :O Han kommer nog snart igen. Vi får se vad som händer ikväll.

En sak jag inte kan förstå är varför man ska tjafsa om vem som har störst blogg, mest besökare, kommentera massa onödiga saker hit och dit. Titta t ex Dessies blogg, Paows, Amirs, vem som helst av dom kända, dom får bara en massa negativa kommentarer. Har suttit här ett bra tag nu och bara kollat vad folk skrivit, och man tycker det bara är tragiskt att dom ens orkar fortsätta när dom märker att dom inte bryr sig. Ska man kommentera, kommentera med något vettigt. Ni kanske inte vet att i stort sätt allt ni kommenterar går att anmäla som trakasserier.
Vi kan ta ett exempel av en tjej som kommenterat en blogg, bara för att få uppmärksamheten och tro att hon är något för att hon kommenterat massa saker i Dessies blogg. Onödigt.
Hur DUM är man inte som kommenterar sådant?!

Postat av: Emma Stenfors

Smart att lägga in ett nummer, idiot. Men ska testa att ringa ;) För övrig tycker jag inte om dig, såg dig på gymnasiemässan och var nära på att ta fram knivarna inne på toaletten när du stod och sminkade dig och fixade ditt gråa hår :) Hörde att du kanske ska börja i min skola, isåfall kan jag bara säga att du kommer ha många emot dig här, fjortizz:)

2009-11-24 @ 13:39:38
URL:
http://stenfoors.blogg.se/

Shame!

Ojoj vad du har gjort bort dig. Efter ett tag kommer du inse vad jag menar, det är inte så svårt att förstå. Du ser på saker och ting från ett helt annat perspektiv.



Aja, dagen började med att jag va svintrött när jag vaknade. Orkade seriöst inte gå upp men jag va ju tvungen eftersom det va skola. Kommer till skolan, får reda på att vi ska ha ett läxförhör som typ ingen visste om.. :( Det gick inte bra. Sedan fick jag ett samtal från en tidigare vuxen människa som hotat mig angående vissa saker, inga namn eftersom personen är som han/hon är. Metoden med "Hej jag heter Anonym, ja eller nej, jag tänker inte diskutera med dig om detta", är nog för att den människan inte kan samtala om saker, det är dens svaga sida tror jag nog. När du som vet vad jag menar läser detta, eller ditt barn, så får du säga precis vad du vill. Detta är MIN blogg, och det är JAG som bestämmer vad den ska innehålla. Passar det inte dig/er, eller någon annan, så behöver ni inte läsa denna blogg. Jag skriver om precis vad jag tycker och tänker. Jag ska inte få en massa hotsamtal från en människa om att jag inte får skriva saker på min blogg, Facebook, msn eller vad det nu än gäller. Du har inte den minsta talan i det ämnet, så lägg bara ner. Men i alla fall, sedan hade vi studiebesök som jag då inte heller kommer ihåg. Det gick bra, det va roligt också, fick "lära" mig lite nytt och mer om el.
Va i stan sedan, träffade lite folk. Orkar inte säga alla namn, men det va roligt med vissa. Men nu måste jag göra annat, pöss.


Good morning everybody!

 everybody! Nu sitter trötta jag vid datorn igen och skriver, som varje dag nästan.

Tiden bara rinner iväg.. Lite mer än en månad kvar till Julafton, gash! Jag har fortfarande inte kommit på någon julklapp.. Pengar, som vanligt men det vill ju inte mamma att jag ska önska mig för dom går ju inte till rätt saker enligt henne ._.
Idag blir det nog bara en simpel hemma dag, inte stan idag, maybe later, men det beror på vad jag ska göra där. Om någon vill vara social så finns jag på 073-9300524, endast Comviq. Men nu vill jag göra annat, leka med hundarna kanske! :D Pözz!


ARGH!

Hade två st innebandymatcher idag, gick åt helvete med båda två, det blev tjafs och ambulansen kom. Yeah. Efter bandyn åkte vi hem till Nyberg och tittade fotboll och hockey på TV. DIF förlorade mot Färjestad med 0-1 och Arsenal förlorade mot Sunderland med 0-1, Nybergs otursdag hela dagen, haha (a)

Waow!

Jag kom iväg till skolan idag! Har lyckats varit sjuk och borta varje fredag, det är ju bra.. Eller inte. Men idag så gick jag, och jag hade servering som jag tyckte gick super bra för att vara dumma mig! Sedan blev det stan en stund, det hände inte mycket alls där. Träffa en kompis, vi pratade lite. Sedan skulle jag hem och äta.. Ikväll va det sista fredagsöppet på våran ungdomsgård.. Det blev dans, musik, artister och det vanliga, men det blev en härlig och rolig kväll :)

"Hej. Daniel har kallats till förhör såsom misstänkt för olaga hot, tom 21/10 -09, genom att ha skickat sms samt via msn hotat Öline och Linn. Hoppas tiden passar trots kort varsel. Socialtjänsten kommer ev. att närvara vid förhöret. MvH Pia Niklasson / Undomsroteln, Citypolisen."

Haha, det ska bli ett roligt möte. Även om nu Öline och Linn läser detta, så vet ni själva att ni åker dit. Ha så kul! :D

:(

Lovade att lägga upp mitt skolfoto ju som sagt...



Idag när vi kom till skolan hade vi engelska, vi tittade på Paranormal Activity. Sedan glömde jag att vi skulle ha debatt ;O Men jag fick godkänt i alla fall, tack och lov. Sedan skulle vi ha idrott, hade 2 timmar lunch så vi tog det lugnt tills idrotten började. På idrotten körde vi idioten som uppvärmning, sedan körde vi någon boll lek, kan inte namnet på det. Men det va roligt i alla fall :)

LAPPDANSARN!^^


Ojski pojski :D

Hittade en massa gamla roliga bilder på datorn, ska se om jag vågar lägga upp alla. Eller några av dom i alla fall.


Frankrike för 3 år sedan.     


Sundis, Chips och jag för 1.5 år sedan. Hoppas du har det bra i himlen. ♥


Morfar och jag leker "schtekare" i Frankrike för 1.5 år sedan ;)


Old and new pic's



Emma för 3 år sedan tror jag (: <3





Emma i dagens läge :D <3

God morgon/eftermiddag!

Jahaja, vad ska man börja med i detta inlägg då..? Helgen har varit helt ok, det har varit en lugn helg. Jag har ju bara varit hemma så det är klart.. Idag va det ett år sedan jag förlorade oskulden, haha. Lite komiskt att jag kommer ihåg det, men datum, nr och det där har jag alltid lätt för. Idag blir det hemma dag, tror att Bella (hunden) ska åka hem idag :/ Så nu måste jag vara lite social med den, men jag nås på lur om det är något.
073-9300524 OBS! Ni måste ha Comviq!
Jag har jättetråkigt nu! Vet inte om jag ska vara social med hunden tills Danne kommer in på Skype eller om jag bara ska sitta och vänta. Juste! Kan ju äta frukost ffs! Smart jag är (a) Menmen, jag är då inte blond i alla fall. Men nu ska jag göra något, kanske skriver ikväll. Bye!

Hundpassning!

Nu har vi en eller två hundar vi ska passa bara över helgen. Dom är jättesöta! :D


Fail!

Men i alla fall. Sedan skulle jag då möta anonym nr 1, men fick krångla lite i Slussen för att hitta till bussjävel! (a) Sedan så mötte jag personen, och vi gick en promenad, gick hem till personens kompis. Mös, titta på Idol, vi hann bara se vem som åkte ut ._. Men det va väl roligt? Killen sjöng lätt mycket bättre än tjejen! Visst?! :O
Sedan så låg vi och lyssna på musik i soffan på TV:n, jättemysigt!
Hoppas ni andra har haft en bra dag, för det har jag! :D Puss & kram!

Stoppa Djurplågeri!

http://djurensverklighet.blogg.se/

Om in är emot Djurplågeri så ska ni besöka denna blogg. Gå längre ner på bloggen och kika gärna på videon och lämna en kommentar efter er. Tack för er som hjälper till!


Showtime!


Jag och Becca hade tråkigt utan för 7 eleven idag.


Jag och Becca hade tråkigt utan för 7 eleven idag.


Jag och Becca hade tråkigt utan för 7 eleven idag.


Jag och Becca hade tråkigt utan för 7 eleven idag.


Jag och Becca hade tråkigt utan för 7 eleven idag.


Ludde fotar mig med Bellas jacka på (:


Dags för skräckis time!

Nu har vi fått i uppgift att skriva en spökhistoria på minst tre sidor tills nästa vecka. Suck.. Måste jobba fort nu.



Bjuder la på denna ;)


Fuckad dag.

Camsugen någon? ;D Jag har jättetråkigt nu och vill göra något. Fundera på att börja spela lite cs igen som jag börjat göra lite då och då igen. Er1kzz0n på steam om någon vill lägga till mig och lira. Jag suger på cs, har bara lirat i typ 7.5 år men det duger.

Världens bästa tjej!



Så himla söt du är gumman. <3

Fullproppad dag..

Morgonen börjar med att man vaknar 9.45 då larmet ringer. Kliver upp ur sängen, älskade morfar är på besök från landstället över dagen. Mormor stannade tydligen hemma, hon orkade inte åka till stan fram och tillbaka bara.
Skolan! 11.30 började min lektion med avtentning av datorkunskapen, vi skulle kunna vissa delar i Word, Excel och sedan göra en presentation på Power Point, men eftersom jag inte har det hemma och det bör vara inlämnad imorrn senast så får jag väl ladda ner den och göra. Nu skriver jag bara lite fort för jag måste iväg på ett möte kl. 3. Men i alla fall, avtentningen gick bra vad jag vet än så länge, får se vad vi får i slutbetyg där.
Möte med socialen. Hmm.. Vi ska prata om det gamla vanliga och lite mer.
Sköt er så ni inte behöver bli inblandade där ;) Efter mötet ska jag till Ropsten för att möta min älskling som ska hem till mig, tror Yasse gör henne sällskap dit, sedan åker hon hem till sig. Jag och älsklingen ska givetvis titta skräckis hemma hos mig, precis som jag lovat henne sedan innan. Hon avskyr verkligen skräckis, men det bryr inte jag mig om, jag älskar dom, och vill jag se en, ja då gör jag det! :D
Nu är älsklingens utegångsförbud borta. YES! Nu får jag träffa henne när jag vill nästan.

Jag önskar Sandra Svensson och Erik Lindskoug lycka till med deras förhållande. Jag har hört att det går lite upp och ner just nu, men vi tror på er!

                     Jag älskar dig Emelie Bye ♥            


SÅ VACKERT!


Gårdagens match va helt underbar, man satt i soffan och kallsvettades i stort sätt hela matchen.
Men alla visste ju redan att DIF skulle vinna, så.. SM-guld 2010, här kommer vi! ♥

Tidsfördriv..

Såhär tråkigt har jag inte haft det på riktigt länge.. Jag har inget att göra. Pratar i telefon och lyssnar på musik. Sitter och tänker på alla fel man gjort i livet, varför man bör leva och varför man inte bör leva. Det finns många svar på dom frågorna.. Dör du, blir det lättare för dig, men det blir mycket tyngre börda för alla andra. Det är något dom måste leva med hela livet. Sitter och lyssnar på en bra låt nu, kanske ett tips för er som har lika tråkigt som mig :) "Brown Boy - Superman" Den är lugn och bra att koppla av till, hoppas ni njuter av den.



Bilden tagen med cam, så det är ingen bra kvalitè på den så jag gjorde den liten.
Hade ett tråkigt samtal i telefonen med Emelie nyss, hon va ganska sur. Jag vet anledningen men hon ville inte säga den. Jag tycker att det är tråkigt, men det är inte mycket jag kan göra åt just nu.
Men i alla fall. Sitter och lyssnar på denna låt om och om igen.. Emilia är en trevlig prick, sitter och chattar med henne just nu, vi sitter och pratar om hur ett perfekt liv skulle vara. Kunna gå i skolan och må bra, känna sig trygg. Må bra med familj, vänner och pojkvännen/flickvännen. Tänk om allt vore helt perfekt... Eller vad säger du Emilia, och alla ni andra? :)

Rösta, rösta, rösta NU!

Nu sitter jag och pratar m min lilla Shakespeare i telefon (Emelie).
Vilket namn tycker ni att hon passar bäst i:

• Shakespeare

• Mamma Mu

• Fjortis

• Äppelmonstret

Det namn som får flest röster, kommer hon enkelt att bli kallad av mig, och alla andra!


Ny header!

Nu är det så att jag ville byta header, dels så tröttnade jag på den andra och så klagade alla. Så denna kommer jag ha nu och framöver tills jag gör en ny! Watch and enjoy.
Helgen kommer vara tråkig. Just nu mår jag inte så bra, hoppas det blir bättre tills imorrn så att man kan hinna göra något annat än att sitta hemma.
Nu är det inte alls långt kvar till Julafton, 48 dagar kvar! Till nyår är det då 55 dagar kvar :D
Tiden går fortare än vad man tror.. Jag har inte hunnit skriva en önskelista till Tomten än.. Det måste göras! Vad vill ni ha i julklapp då?! :)
Tänk er när det väl är Julafton.. Sitta framför öppna spisen på golvet, sitta där med familjen och äta god mat, dricka gott, öppna julklappar, lyssna på jullåtar.. Det låter som en bra jul för mig. Vi får se om det blir en sådan, fast utan öppen spis då :( Men jag klarar mig. See you!

Suck!

Funderar på att skicka in min inbjudan till Susanne nu, men vet inte om jag ska göra en till ifall att, vi får se. Va ju på syrrans provinspelning idag, och jag skulle tydligen vara med och vara statist och stå och dansa kring en gran, omg. Helt oförberedd och allting.


Träning ikväll!

Träning ikväll, det kommer en ny tränare, hoppas att han är en bra en. Hoppas älsklingen kan komma förbi och titta på den, skulle bli mycket roligare då (a) Jag saknar henne massor, bara för att jag såg henne i fredags sist :(


HATA, HATA, HATA AIK!

USCH! Fy och blä! Hata AIK mer än allt annat, och dom vinner med 2-1.. Usch.. Men D.I.F. är ju kvar! Heja dom!

RSS 2.0