Sveriges storstad, Stockholm!

I Stockholm finns det ju massor av saker att göra, allt från Skansen, Gröna Lund, till att sitta på en gräsplätt och bara njuta av naturen. Många säger att dom gjort i stort sätt nästan allting i Stockholm, men i själva verket har dom inte gjort speciellt mycket. Det finns massor av saker att göra, vi kan ju nämna några:
1. Tekniska museet
2. Junibacken
3. Skansen
4. Kungliga slottet
5. Vin & Sprithistoriska museet
6. Dansmuseet
7. Gröna Lung
8. Millesgården
9. Haga Parken
10. Eriksdalsbadet, plus en massa mer. Njut av det som finns, jag vet själv att jag inte gjort allt som finns.



Du & jag mot världen! ♥ 25/10 -09 ♥

SVT Play!

Sitter just nu och tittar på SVT Play på datorn, live. Kisse och Linda Rosing är med där, lite intressant. Roligt att höra när Paow berättar att hon ska göra läppförstoring för att hennes vänner gör det, haha. Det är så fult bara. Linda Rosing med uberstora bröst, nej fy! Varför kan man inte vara naturlig? Vill man bara synas och höras extra mycket för att man t ex gör plastikoperationer? Piercing, tatuering och/eller plastikoperation(-er) är något jag aldrig kommer att göra. Det påverkar ibland kroppen på ett dåligt sätt, jag tycker inte att det är snyggt, och det kostar alldeles för mycket. Godnatt!


Pigg som fan.

Sitter just nu hemma hos Otto vid hans dator, tittar lite på youtube filmer och lite andra filmer på TV:n.
Nu ska vi väl se på Green Streets Huligan, vilket vi båda två har sett innan, men den är så pass bra så den kan återses ytterligare en gång.
Vi har förberett oss med en massa chips, cola, godis och lite mer. Nu ska vi fortsätta se på film, ha det bra!

Tråkigt..



Gulliga lilla Becca :D <3

Nu har jag inte skrivit på länge!

Nu har jag inte skrivit sedan i fredags eftersom jag inte vart i närheten av en dator typ. Men detta blir ett kort inlägg för jag måste iväg.
Vi åkte ur i kvartsfinalen i cupen. Träffade många nya och trevliga människor som man fick bra kontakt med.

Tar 13.37 tåget! ;D

Sitter just nu och pratar m Matte och lyssnar på musik i Skype. Om någon är sugen på att prata, lägg till den-stygge, på Skype. Nu får vi se hur tuneringen går i helgen då. Snart är det även Halloween! Jippie!

  

                                    Nu måste jag vidare, önska oss lycka till! Puss & smek!


Norrköping! Here I come!

Nu sitter man här igen, vid samma gamla dator, chattar, lyssnar på musik..
Restaurangen imorrn, sedan slutar jag tidigare, för jag ska till Nörrköping och spela cup! Den hoppas jag att vi vinner.

                                                                  Norrköping!
                           

=D!

Om inte alla vet vem Sandra Svensson från Uppsala är som jag pratar om ibland på t ex bdb, då kan ni se det här! =D 
 
  

Choklad är gott!

Choklad är verkligen gott, även om du har ont i magen kan du bara äta mer och mer. Det finns inga gränser ibland. Nu är det inte så långt kvar till Julafton, det är lite mer än 2 månader kvar.. Jag längtar redan! 
                                                
                                                                 (Inte min)
Nu ska jag kila iväg på lunch, det blir grekiskt, och eftersom jag är halvgrek så kommer jag nog gilla det :D

Dagen avklarad!

Det va ganska roligt på inspelningen, vi fick träffa många svenska kändisar, t ex Bingo Rimer.
Det första man hör när man kommer in på msn är att en viss person gillar en god vän till mig, tycker det bara är sorligt för min lilla kompis. Men han gör som han vill.

Stress!

Nu har jag bråttom, ska på någon filminspelning med familjen och barndomsvänen. Vet inte ens vad det handlar om eller något. Hade skolfoto idag, visste att jag skulle se hemsk ut, men det är inte så mycket man kan göra åt den saken. Idag fyller även Amanda 18 år! Grattis! :D <3 Hoppas hon får en bra dag idag i alla fall. Fick ett konstigt GB på playahead av Sara, ska inte säga vad det stog, men jag behöver i alla fall träffa henne lite fort imorrn om hon kan, vilket jag hoppas. Någon som längtar till lovet?

                                           

Jag vill ha lov..

Jag vill ha lov.. Bara 4 skoldagar kvar. Imorrn har vi bara skolfoto, usch. Jag vet inte vilken frisyr jag ska ha, jag vet inte vilka kläder jag ska ha, jag vet ingenting! Aja skitsamma, vi får leta som en dåre ikväll och se vad vi hittar för matchande kläder, skolfotot kommer i alla fall hamna på bloggen sedan, hm..
Hade nyss föreläsning om Excel med Marina i min klass, dom andra som inte ska tenta av slutade och vi är 5 som tentar av, 3 va "borta". Så dagen är just nu slut, väntar på att tiden går så att jag kan träffa mitt kära ex Rebecca som jag åkte och träffade halv 10 igår ;O Hon envisades om att jag skulle hem till henne men det är långt dit tycker jag, så vi möttes halvvägs. Men det slutade med att vi hade gått hem till henne -.-' Det va kallt på väg hem, 25 minuter kvar till bussen skulle gå och jag gick mot tåget istället, fick ta bussen 2 stationer istället för att gå. Becca tjatar om cigg, och som alla vet så röker inte jag och därför får jag inget av någon. Nu måste jag kila vidare.


Jo men visst är det..

Rebecca Ståhlberg, mitt kära ex på bilden! :D Vi sitter och har jättetråkigt och sitter och camar. Jag njuter av att se henne, hon är alltid lika fin :) Men nu ska jag inte avslöja för mycket vad vi gör, thihi. Ibland kan man ju sakna henne så klart, vilket jag gör ibland, men hon hatar ju kärlek, så vad gör man..? :) Vill ni veta mer, ja, då får ni lägga till mig på msn ;) [email protected]
Ha det bäst! :D Puss. ♥



Rebecca, du vet att jag alltid kommer minnas dig mest av alla mina ex, men varför säger jag inte ;)


Gud va ni är omogna!

Guuud va ni är omogna! Ni tror att jag bryr mig om era kommentarer om att jag är fjortis? Att jag playar alla? Att jag är en våldtäktsman? Haha snälla, börja sök hjälp. Ni skämmer bara ut er själva. Jag tål mer än vad ni tål, vad det än gäller. Fortsätter ni efter detta inlägg, är ni bara tragiska ungar som inte har något liv. Som inte vågar visa sig, som döper sig till "Anonym". Att ni ens orkar fortsätta, det är synd tycker jag. Nolifer!

Idag blir det hemma, orkar inte åka till stan. Får se vem som är hemma så man kan hitta på något att göra.
Jag kan passa på att göra lite reklam för ett av mina underbara ex, som faktiskt jag fortfarande har kontakt med, det är ju helt otroligt. Vi får väl se vem som får flest besökare, hon eller jag?!

Becca med C - Don't play with bitches, who know how to play it better.
http://BmedC.blogg.se/  ♥


Ny daaaaaaaaaaaaag!

Nu sitter jag i min datorstol, pratar med Olivia den fege, som hon heter på min mobil, thihi. Chattar med Sara på msn och lyssnar på helt olika genrer. Idag, söndag, hmm.. Vad ska vi göra idag? Det vet jag inte än, men något roligt i alla fall. Snart är det skola igen.. Suck. Bara jobbigt denna vecka. 3 prov, läxförhör, filmredovisning, studiebesök m.m.

Dagens låt är inte mindre än...

http://www.youtube.com/watch?v=y-ULorTt0G0 :) ♥

Seg dag igår.



Vilken årstid gillar ni mest?

1. Vår



2. Sommar



3. Höst





4. Vinter



Gårdagen va väl inte så "lyckad" direkt. Åkte in till stan runt 5 tiden för att träffa lite kompisar som letade fest, vi visste några men inte ville åka så långt bort, vi hittade till slut en i Solna, men den fick bara vissa komma in på så jag, Ola, Sara, Thilda och Johnny sket i den och gick till tunnelbanan mitt i regnet istället. Vi stanna upp i Centralen, då klockan va runt 11 på kvällen, träffade några som va där, sedan åkte vi hem. Idag är jag ensam hemma, kanske får besök av någon, vem vet vem som tittar förbi? Folk är alltid välkomna. Imorrn, söndag, på kvällen kommer familjen hem igen efter att ha varit i Södertälje hos mammas pojkvän. På dagen vet jag inte vad som händer, det återstår att se. Om någon är sugen på att göra något så finns jag på 073-9300524.



Sjuk :(

Idag är jag sjuk.. Så det blir/blev hemma från skolan. Vaknade för inte så länge sedan.. Vet inte vad som händer idag eller i helgen, blir nog hemma för det mesta. Idag så hoppas jag att jag kan träffa Matte och Edwards, kanske en annan person med. Dom prata om fest, men jag vet inte om jag orkar gå på någon fest i helgen. Aja, jag hoppas detta blir den första lyckade helgen.
Alla ni som kommenterar med onödiga saker, lägg bara ner. Jag kan i alla fall se vem det är som skriver, jag är inte så pass okunnig om datorer, det finns något som heter IP-adresser.
Alla ni som ska bråka och hålla på, lägg ner med det också för ert eget bästa. Ni vinner inget på det. Om ni tycker att jag är stor i munnen som säger saker, att jag våldtar tjejer och vad ni nu pratar om, så sluta kommentera onödiga saker. Jag har aldrig, och jag kommer aldrig att våldta någon så jag vet inte vad ni tjafsar om?! Se till att skärp er och visa lite mognad. På en blogg, som handlar om andra människor, ska man inte kränka dom. Det är bättre att stötta dom om det går nerför, men det är inte alla som tänker på det. En blogg är till för att skriva om sig själv/andra, men skriver man om andra ska man inte kränka den personen.
Ni som kommenterar som "Anonym" kan lägga ner, jag kommer i alla fall bara ta bort dom kommentarena hädan efter.

Film tittande!

Nu har vi tittat på film, det blev Simpson Halloween eftersom vi håller på med "horror" (skräck) på engelskan. Ni som gillar Simpsons och inte sett Halloween avsnittet kanske bör se dom?! Den va helt ok att se på, inte min typ av film direkt men den blev godkänd. Även tecknade filmer kan vara bra ibland. Funderade nu på att ladda ner lite ikväll, någon som kan komma med förslag på vad för slags filmer som är bra? Har sett dom flesta, men det är ju alltid roligt att se dom igen.
Men i alla fall, efter skolan som slutar kl. 11, eftersom vi på idrotten har egen lektion som jag får ha ikväll, så ska Matte och Adam komma till min skola för Matte måste ha tillbaka pengarna jag är skyldig honom som han måste redovisa senare. Dagens låt måste väl bli Eiffel 65 - Blue, den är ju bara SÅ bra, en riktigt gammal klassiker och man kan lyssna på den när som helst och var som helst.

Bild från filmen: 
                        
På en 5 skala kan den få en 2:a.
Nu måste jag återgå till min lektion, skriver senare ikväll om jag är vid datorn. Puss på er alla.


123 kapad


Dagens låt! :)


Nu är det jul igen och nu är det jul igen..

Det är inte långt kvar till jul nu, och till julen måste man ju ha lite gottsaker.
Vad sägs som lite glögg kanske? Egen hemma gjord smakar ju alltid bäst!

Hemlagad rödvinsglögg (ca 1 liter)

1 flaska rödvin
2 kanelstänger
10–12 kryddnejlikor
10–12 kardemummakärnor
1/2 dl strösocker
1 dl vatten
1 dl brännvin eller vodka

1.
Lägg kanel, nejlikor och kardemummakärnor i en kastrull. Häll över vatten.
2. Koka upp blandningen. Sänk temperaturen så att vattnet sjuder.
3. Häll i socker och rör runt tills sockret har löst upp sig. Låt puttra i 5–6 minuter.
4. Sila bort kanel, kardemumma och nejlikor och du har en färdig lag.
5. Blanda lagen och vinet och värm tills det nästan kokar.
6. Ta bort kastrullen från spisen
7. Blanda i en deciliter brännvin/vodka om du vill ha en starkare glögg.
8. Serveras glöggen riktigt varm tillsammans med russin och mandel


Det där ser ju bara FÖR gott ut!

Eller så kanske ni vill ha lite knäck?

Knäck (ca 70 st):

2 dl vispgrädde
2 dl socker
2 dl ljus sirap
1 dl skållad, hackad mandel

Tillagning på spisen:

1. Skålla och hacka mandeln. Placera ut knäckformarna på en plåt eller bricka.
2. Häll grädde, socker och sirap i en kastrull. Koka utan lock på medelvärme i 15-30 min. För att kolla om knäcken är klar så gör man ett kulprov (se beskrivning här under)
3. Häll i den hackade mandeln. Fyll i smeten i knäckformarna. Använd gärna gräddförpackningen eller en ursköljd mjölkförpackning för att enkelt kunna hälla upp smeten i knäckformarna. Om smeten blir för seg innan du hunnit fylla formarna är det bara att värma upp smeten igen (enklast är att sätta in gräddförpackningen några sekunder i micron). Ställ knäcken att svalna i kylskåp eller på balkong. Förvara svalt i en burk med tätslutande lock. Lägg smörpapper mellan lagren så klibbar knäcken inte ihop.

Gör kulprov så här: Häll kallt vatten i en liten skål eller kopp. Droppa i lite av knäcksmeten. När du kan forma till en kula är smeten klar.


MUMS!


Vin och spritmuseet, sedan snöar det! :)

Idag blir det vin och spritmuseet med klassen! Hoppas det finns många goda viner, jag som egentligen hatar vin för det smakar så beskt och det är bara inte gott.

Denna bild är tagen från google bara, men jag tror nog att det finns dessa på museet också! :)

Sedan säger ju alla att det snöar idag.. Jag vill ju ha snö på marken, men inte när det snöar, då ska man sitta inne vid brasan och ha det varmt och mysigt. Någon som håller med mig? När det är snö ute, på med kläder, ut och ha roligt! Det är inte långt kvar till Julafton, vill någon vara med och räkna ner med mig? 71 dagar kvar till Julafton. Jag vill åka skidor nu :( Det va länge sedan. Tror det va förra året sist och om man älskar att åka så kan man aldrig tröttna på det.



Hittade en cool bild på google. Hemlis vad jag söker på när jag söker efter dom här bilderna.


HAHAHAHA!



HAHAHA! FAN VA KLOCKREN!

Hallå?!


Det här gillar vi inte! :(
Ni måste besöka min blogg oftare. Jag är inte ens uppe i 100 besökare per dag.. Det är skam av er!

Maaaaaaaaaaaaaaaaaat!

Nu sitter jag hemma och väntar på att jag ska beställa kinamat! Det är ju bara så gott. Idag blev det skola som vanligt, datorkunskap och matte B. Imorrn så ska vi på vin och spritmuseet med skolan och pröva lite olika smaker på det. Hade ett möte kl 3 idag på Lidingö så jag fick skynda mig lite efter skolan, kom lite sent med det va ingen fara. Pratade om hur det va hemma, skola, tjejer och fritid typ. Nu så ska jag snart äta mat! :D Sedan blir det Käppalagården. Får se vilka som ska dit men.. Fick ett par nya Adidas skor idag, bild kommer kanske upp senare ikväll om jag orkar.



(Bild från google).

Förstår inte hur..

Fredagen va toppen, fick vara med Öline. Lördagen va det ju innebandycup som vi vann båda matcherna på innan som jag skrev. På eftermiddag/kvällen blev det bara massa problem. Öline nonchalerade mig pga en massa falska jävla rykten som folk säger om mig, hon sa tidigare att hon trodde på mig, men dagen efter så trodde hon på sin bästa vän som bara ljuger och säger att folk håller på med henne när det är tvärtom. Du som vet vem jag menar, du kanske inte bör öppna din käft så mycket. Tänk på det du säger. Söndagen blev helt knas också.
Åkte till stan då alla tänkte hoppa på mig. Stog bara och skrattade när dom började slå mig och skalla mig, tyckte det va lite roligt. Haha, men i alla fall, nu sitter jag i datorsalen och pratar med alla möjliga. Har tråkigt, väntar på att datorkunskapen ska börja.

Orka era onödiga kommentarer. Lägg bara ner dom, tack.

Ni som bara skriver onödiga kommentarer kan lägga ner dom tack!
Vi vann i morse! 7-3 och 5-1, gjorde 3 mål och 2 assister. Det är ganska bra tycker jag minsann.
Resten av dagen va bara skit.
Men nu ska jag umgås med Emil, godnatt.

Lite ego pic som många "saknar"!



Lite mörk och suddig bild, men vafan, man ser lite i alla fall.



Ser lite småtrött ut, höll på att somna på vägen hem förut. Denna bilden är tagen när jag skulle in till stan igen och möta upp Öline vid Hötorget.
När jag är med henne så ringer Becca och då måste jag ju svara så klart. Såhär gick samtalet till:
Becca: Hej Daniel.
Jag: Hej Becca.
Becca: Vad gör du?
Jag: Du stör lite, är lite upptagen.
Becca: Med vadå?
Jag: Jag är med en tjejkompis.
Becca: Aha ok, knullar ni?
Jag: Nej det gör vi inte.
Becca: Ok, pussas ni?
Jag: Nej det gör vi inte heller.
Becca: Ok. Daniel du måste prata med mig, jag har tråkigt.
Jag: Ring Johan och kolla vad han gör?
Becca: Ja! Vad gör Johan?
Jag: Hur fan ska jag kunna veta det?
Becca: Ok, ska ringa honom. Hejdå.
Jag: Haha, det låter bra. Hejdå.

Alltid när jag är med en tjej så tror folk saker, jämt.


Käppalagården!

Nu sitter jag på våran ungdomsgård, Käppalagården, även kallad Nova. Nyberg sitter bredvid mig och har roligt vid datorn tillsammans med Kricke, vet inte vad dom gör men, någonting om fiskar och chattar lite.
Själv sitter jag och har tråkigt. Men den glada nyheten är att jag va med Öline idag, hon är såååå underbar så det finns inte. Jag kan säga att jag är kär utan tvekan. Alla kommer nu säga att jag blir kär i alla hela tiden och blabla, men vet ni vad? Det bryr jag mig inte om. Jag kan inte kontrollera mina känslor. Gillar jag någon är det upp till mig, och inte till er ;) Fundera på att gå och köra lite innebandy för att öva till imorrn. Dom stänger kl 12 tyvärr. Menmen, sedan blir det väl datorn hemma mer och ladda upp lite bilder på bloggen som jag tog idag på tåget på väg in till stan när jag skulle möta Öline. I really like her. I do.

Bråttom!

Idag va det dags för servering. Innan det gick vi igenom lite viner och etiketter på vinflaskor. Sedan dags för dukning och det blev stressigt i slutet men allting gick som en klocka. Sedan blev till att stanna i stan och hälsa på alla, och nu är jag hemma igen. Måste duscha, fixa till mig och så. Ska in till stan därefter igen -.-' Men nu ska vi inte sucka över det, för jag ska nämligen träffa Öline! Då blir man ju bara hur glad som helst. Tror att det är den enda riktigt seriösa tjejen jag pratat med på väldigt länge. Hon förstår sig på allting. Hon är seriös och hur söt och snäll som helst. Men i alla fall, vi ska inte vara i stan, utan vi ska hem till mig, sedan får vi se vad som händer. Lite myskväll, titta på film och umgås och ha det roligt bara. Imorrn är det ju innebandycup i Kungsängen, det är långt tid för att åka kl 07.17 tåget :( Det gillar vi inte. Men jag har ju sällskap med min "storebror" Nyberg dit, så det blir roligt. Träffar inte han nu för tiden lika ofta, måste börja göra det mer. Man glider isär annars och det vill jag inte. Han är en underbar människa. Tycker att ni ska lära känna honom. Han kan prata om precis vad som helst utan att skämmas, tror jag om jag känner honom rätt? (a) Sedan sitter mi´n jobbiga syrra och spelar piano och sjunger bakom mig. Jobbigt ju. Men nu blir det duschen! Ha det bra så hörs vi, pöss.



Tror ni att jag skulle få göra såhär för min syrra?
Hoppas hon svarar ja på det, fyfan vad man hade blivit glad då!

Dags för lite uppdatering.

Nu tycker jag att det är dags för lite uppdatering på bloggen. Många klagar på att jag har lite bilder, så det kommer läggas upp mer och mer bilder med tiden. Nu är det ju höst så nu gäller det att ta/hitta bra bilder som passar till hösten. Hoppas det blir bättre nu. Måste fixa lite saker med bloggen också.
Idag så har jag varit i skolan. På idrotten sista lektionen så skulle vi minsann dansa bugg, vilket jag tyckte va jättetråkigt. Som uppvärmning skulle vi köra någon kull lek och jag hade ju så klart shorts och vi skulle springa runt på knäna, så jag fick ju lite brännsår. Efter skolan så blev det stan som vanligt, träffade många kompisar där, vi gick runt lite och umgicks som alltid. Därefter blev det hemfärd runt 20.15 tiden. Mötte upp Tessan en gammal klasskompis som varit och köpt godis åt mig på ica, hon är ju alltid så underbar :) Direkt när jag kommer hem så börjar ju då mamma gnälla, vilket man tröttar på ibland och bara vill dö.
Men jag är nöjd med dagen.





Jag passar aldrig i keps eller mössa, men jag ville ha på mig det i alla fall för att se hur det blev :)



Argh!

Ända sedan i helgen har jag försökt hitta mina skor som blev stulna på festen. Jag har kollat med alla möjliga personer, men alla säger olika. Jag vet vem det är nu, men jag kan inte namnet på honom, tyvärr. Måste försöka få tag på honom bara innan söndagen.

Längtar till helgen.. Ska inte göra något spciellt på fredagen, förutom att träffa min älsklarinna :)
Lördagen blir stressigt. Ska ta 07.17 tåget hemifrån och åka till Kungsängen för att spela innebandy cup. Därefter måste jag få tag på en person som ska sova hos mig lördag till söndag då. Får prata mer med henne ikväll. Hon är bara så underbar så man kan inte beskriva med ord, thihi.
Just nu sitter jag i datorsalen i skolan som vanligt, vi började 9 som vanligt, har engelska.  Rester av klassen börjar 10 eftersom dom va här förra veckan. Det va jag, Marina L, Marina Z, Becca och Nathalie som började tidigt idag. V har fått i uppgift att leta fakta om dödsstraff som vi senare ska ha en diskution om.

?!?

Nu är det ju såhär att jag har en tjej på g, ni är ju inte förvånade dirket.
Men denna tjejen ska jag ta det lugnt med, det har jag aldrig gjort innan direkt. Denna tjej vill dock ha ett seriöst förhållande, vilket är bra för mig. Då får jag visa vad jag kan och inte kan än att lalla runt som jag gjort med mina andra tjejer. Jag hoppas att det blir ett förhållande och att det håller länge. Håller ni tummarna för mig? <3


<3

Fy fan vad jag är glad idag :D Pratade med en jättefin tjej igår och idag, inga namn nämns men många vet vem hon är. Åldern gör dock ingen skillnad, för den bryr jag mig inte om. Gillar jag henne, då gör jag det helt enkelt. Andra kan kommentera hur mycket dom vill och vad dom vill, det är upp till er. Ska träffa henne mera i veckan, hoppas jag ser henne i helgen med. Denna dagen har varit bra. Va i stan och fikade med Edwards, Matte, Thèrese, Refki och Mattes kompis, sedan drog vi till det gyllene M:et (Donken). Sedan blev det hemfärd. Upp till ungdomsgården och bara vaniljhjärtan :)

Helvete.

I lördags va det fest i Västra skogen hos Mattes tjejkompis. Det va roligt i början, sedan blev allt knas när vissa personer skulle dit som inte va bjudna. Det blev bråk självklart. 7 st mot mig och en jättepackad Matte, men självklart så gav ju dom upp efter att jag käftade tillbaka med dom och använde lite våld då. Annars så har helgen varit bra. Igår va den lugn och skön. Träffade kompisar i stan. Träffade även Öline som blev förvånad när hon skulle hem för hon frågade innan va jag hette på facebook, då sa jag att jag hade henne och hon blev förvånad och bah: Är det du som är? Jag bah: Ahdå det är det ;) Då blev hon glad med ett leende på läpparna och gick därifrån hem med Shrek som följde henne till tunnelbanan.

Shit.

Helvetes vilken dag igår. Tjafs, tjafs, tjafs. Först va jag på väg in till stan runt 4 tiden kanske, då Emil smsar att det är bråk i Slussen, när jag är på Centralen, så jag måste ju dit och se vad som händer. När jag väl kommer dit så är alla där, dom väntar på några killar som ska komma från Orminge men som aldrig kom. Så vi åkte dit istället och när vi va där så va dom i Slussen så vi sket i det. Sedan åkte vi tillbaka till stan. Orkar inte berätta mer om igår, det blev för det mesta bara tjafs hela dagen. Idag får vi se vad som händer, om jag orkar ta mig in till stan eller om det bara blir hemma som det va förut.

Fortfarande sjuk.

Det är inte roligt att vara sjuk, speciellt inte om man ska göra massa saker i helgen. Hoppas jag blir frisk idag. Skulle haft restaurang idag vilket jag ville ha men det blev inte av tyvärr. Måste in till stan och möta Sandra sedan eftersom Erik kommer från Malmö idag och ska vara hemma hos Sandra i Uppsala hela helgen. Hoppas dom kommer få en trevlig helg och ett stort lycka till till dom, eller hur? :)
Ska förmodligen träffa Edwards och alla inne i stan sedan, och jag kommer bli påhoppad av My igen som alltid, haha. Matte har börjat dissa mig ;O Usch, det gillar vi inte alls. Men nu måste jag käka frulle och sedan blir det datorn igen, men ni måste kolla in min blogg lite oftare tycker jag. Har ju bara 20-40 besökare som max, ajabajja!

Bajs.

Blev nyss mordhotad av grannen som är 33 år som säger att jag pratar skit bakom hans rygg och har gjort i 3 år nästan. Vettefan vart han har fått det ifrån. Men han sa att allting har konsekvenser och att jag skulle få se min en vacker kväll, då jag skulle käfta lite emot honom men jag gjorde aldrig det.
Han vet vad som gäller :) Annars har det varit bra i stan, träffade Emelie och Jennifer som jag skrev innan och dom va typ tråkiga idag :O Aja, kommer säkert se dom i helgen.

Sjuk.

Hatar att vara sjuk, men jag måste in till stan och träffa Edwards en stund. Hoppas jag blir frisk snart. Imorrn har jag restaurang, hoppas jag kan gå. I helgen blir det fullt upp, vet inte vad som händer, men det kommer hända saker i alla fall :) Skriver ikväll.

RSS 2.0