Feeest! :P

Hello :) Det va ett tag sen man skrev känns det som.. Men iaf, i fredags gjorde jag typ.. Ingenting? Lördags va jag med en gammal god vän :) På kvällen hände något underligt men jag ska inte gå in i detalj om vad som hände men ah, ni får se bilden sen, men inget av det är mitt om ni tror det haha. Nej men det va roligt, även om det  blev fel. Tack för en fin helg, och du som läser det vem jag menar. Nu ska jag göra annat, hörs imorrn :)
Hejsvejjs.


Fyfy till alla som drack -.-'


Tråk tråk!

Hello! Nu sitter man hemma och gör ingenting alls, bara lyssnar på massa galen musik. Jag vill ner till Gbg och träffa Emelie :( Det får vi se när det blir, men jag lovar att jag kommer dit :) Nu orkar inte jag skriva mer, men vi hörs imorrn typ :)
Hejsvejjs.


Sjuuukt tråååk

Hej alla, sitter hemma och har SJUKT tråkigt, funderade på att gå och bada med några kompisar :) Men jag kanske skriver mera sen :) Ha en bra kväll annars.
Hejsvejjs.

.

God eftermiddag! :)
Rix FM igår då, va väl ok där. Sen började jag och Sam prata med några randoms på Donken haha.
Idag händer väl ingenting, får se, har tråkigt just nu iaf. Hoppas ni har en bra helg iaf :)
Hejsvejjs.

Tråkigt..

Hejhej alla, orkar inte skriva idag egentligen men jag kan skriva lite kort.
Idag hade vi nationella i matte mellan 9 och halv 11 och det gick väl bra tror jag, sen åkte jag hem och gjorde inte något speciellt. Lite senare på dagen åkte jag in till stan igen och träffade en kompis och vi gick och åt, gick runt och tittade lite bara. Nae, nu får det räcka, ha en bra kväll allesammans.
Hejsvejjs.

Träning snart ;D

Tjenare allihopa, idag va det ju skola som vanligt efter en helt ok helg, iaf lördagen. Idag så hade vi engelska första lektionen och min lärare bad mig säga: I'm sorry Alex, i didn't fucking listening, haha. Sen hade vi prov i samhällskunkap - Brott och straff, det gick mycket bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Ikväll ska jag på träning som varje måndag, måste röra på mig lite :) Vi har typ inga lektioner denna vecka ;O Imorrn börjar vi 12.40 och slutar 13.50 haha, onsdag börjar vi kl 9 och slutar 11, torsdag och fredag är som vanligt förutom att vi inte har idrott på torsdag så vi har 2 timmar och 40 min lunch, man kan väl åka in till stan då, någon som kanske vill träffas?! :) Men nu ska jag på träning om en stund men hoppas in andra har haft en bra dag och ha en fortsatt trevlig kväll :)
Hejsvejjs.

Bild från idag: Egoist javisst ;)



Miss U...

Hejhej, nu ska trötta Daniel börja skriva..
Denna dagen va ok till att börja med, satt lite vid datorn och på kvällen fick jag besök av världens underbaraste tjej som heter Julia <3  Hoppas ni andra haft en bra dag oxå, orkar inte skriva mer. Hörs imorrn :)
Hejsvejjs.

Roligt :)

God eftermiddag allihopa :) Hoppas ni har det bra för det har jag, ska väl snart träffa några kompisar, får se vad man kan hitta på. Denna dag har väl varit helt ok, inte gjort så mycket. Varit i skolan bara, haft lite engelska som gick bra men det va lite tråkigt och göra massa övningar på datorn bara. Imorrn så orkar jag inte skriva så jag skriver idag istället om det, får se om jag ska in till stan eller inte men på kvällen kommer min sötnos (: Hoppas ni har en bra dag båda idag och imorrn för det kommer jag ha :) Nu ska jag kila men ha det bra!
Hejsvejjs.

Varmt

Hejsan hoppsan! Idag mår jag faktiskt riktigt bra utom att jag är lite nere över att jag inte pratar m en viss person längre nästan :( Idag va det ju skola som vanligt, servering igen. Det gick toppen den här gången, inget gick sönder eller något den här gången haha. Sen så skulle vi packa upp lite tallrikar och typ dylikt som kom och då råkade Julia tappa lite i backen men som tur va var det bara 2 st tallrikar. Det är faktiskt varmare ute i matsalen än i köket :S Dom bör nog införa fläktsystem där ute, man blir ju bara arg av all värme. Aja, vi får väl se vad jag ska hitta på framåt kvällen.. Hoppas in vet vad ni ska göra iaf :) Trevlig kväll.
Hejsvejjs.

Funny :)

Hejsan allesammans :D Hoppas ni mår bra för jag mår toppen :)
Idag så fick vi tillbaka våra matteprov, hade 30.5 av 33 -.-' VG iaf. Va tvungen att fråga våran lärare efter lektionen vad som krävdes för MVG och vad jag hade, hon sa att jag hade MVG och det va inte på gränsen utan det va ett starkt ett :) Bra betyg i något iaf, om någon behöver hjälp, fråga ;)
Nu sitter jag iaf hemma och bara tänker på allt möjligt, mest på kärleken vad folk tycker om den och hur dom hanterar den.. Hmm.. Hade iaf roligt på gården hoho. Hoppas ni andra haft en bra dag för det har jag :)
Hejsvejjs.

God morgon!

God morgon allihopa! Nu måste trötta Daniel börja skriva gaah -.-'
Nu ligger jag i sängen hemma hos Perham och vaknade för en stunde sen, typ ingen sömn i natt men det blir väl bättre ikväll hoppas vi. Idag ska vi ut på stan och köpa möbler till deras nya lägenhet :)

Senare får vi väl se vad vi ska göra, ska vara hemma runt 5 och blabla. Ring eller smsa 0739300524 (comviq) om någon vill träffas :)
Ha en trevlig dag och bränn er inte i solen nu bara ni som solar ;)
Hejsvejjs.


Trööött

God morgon allihopa! Skittrött och orkar inte skriva men kan skriva lite kort iaf.
Igår hände väl inget alls, va hos Nyberg och spela tv-spel tills vi gick ner till brasan och titta och sen gick jag hem till mig. Idag får vi väl se om jag ska in till stan eller inte, bara ringa om någon vill träffas om jag orkar (a) 0739300524 Comviq ofc :) Ha en fortsatt trevlig dag!
Hejsvejjs.

RSS 2.0