Utkast: Hej allihopa! ...

Hej allihopa! :D Har inte orkat skriva på ett tag, haft annat och göra. Idag så va vi uppe i restaurangen igen, jätteroligt :) Vi lagade förrätt, till varmrätt blev det kyckling m currysås och räksoppa, jättegod fruktsallad som dessert! Går inte att lägga upp bilder :S Får kolla det, hmm.
Imorrn är det Valborg! :D Kommer typ inte göra något, kanske se på brasan eller vara m några kompisar.
Ha en bra kväll och en underbar Valborg! :)
Hejsvejjs.

Trött!!

God morgon allihopa. Har inte orkat skriva i lördags eller igår, söndags.
Juste, i fredags så va Marina L och Johan hemma hos mig och vi grillade vid vattet , jättemysigt. Tack för en finfin kväll :)


Lördagen iaf så hade vi ju innebandymatch och vann m 7-3, gjorde inga mål men det blev 2 assister istället. På kvällen så va jag bara hemma. Fick virus på min dator så den börjar cpa massor nu -.-'
Söndagen så va jag i stan m några kompisar och gick runt och kollade lite och hade det småroligt (:
Hoppas ni haft en bra helg allihopa!
Hejsvejjs.

Skooola -.-'

Hej alla glada :) SItter just nu i datorsalen i skolan bredvid Mathilda :D, ska väl spela lite spel på datorn innan samhällskunskapen börjar.
Imorse fick vi börja en halvtimme tidigare eftersom vi hade nationella i engelska, det gick fasen mycket bättre än vad ajg trodde att det skulle gå. Sen hade vi lunch i 2.5 timme, suck. Tiden går sakta, vill sluta så man kan göra annat :)
Ikväll ska jag väl bara vara hemma eller kanske gå över till någon om dom inte är upptagna.
Ikväll får jag inte lägga mig allt för sent, har ju fan innebandycup imorrn, samling kl 10 i Liljeholmshallen ;O.
Ha en trevlig dag/kväll allihopa så hörs vi :)
Hejsvejjs.

Rolig dag :)

Tjah allihopa! :D
Idag va det ju skola som vanlig, dagen började m svenska kl 9 och vi hade debatt i klassen -.-' Sen hade vi 2 prov dom andra lektionerna i idrott och sedan naturkunskap. Jag tror nog att jag fixade naturen ganska bra men idrotten blev säkert IG :/ "Bättre lycka nästa gång" som man säger.
På kvällen drog man iväg till gården och spelade innebandy och lite kort, fick sitta och plocka smink haha. Sen skulle jag jobba på deras avslutning fick jag reda på idag ;O. Vi ska laga någon blandning av spank och latinsk pirog typ :S Vet inte vad den hette men jag får väl fråga dom som ska jobba, Philip, Michelle och Raul då :). Hoppas ni andra haft en bra dag :) Hejsvejjs.

P.s. Bild på min nya mobil

STRESS!!

Hellu! :)
Idag va det skola igen då, uppe i restaurangen denna gången. Det va lugnt på morgonen i servicen även om vi bara va 3 stycken där, resten va ju sjuka så.. :O. Sen kom ju alla gäster vid 11.30 och då blev det lite rörigt för oss 3, därefter blev det fullt i matsalen och jag hade en sur gubbe som fick vänta i "35" minuter på maten eftersom det va ett sällskap på 5 st som kom när det va stängning och fullt så jag fick duka upp ett till bort för dom medans dom andra borden jag hade fick vänta på allt -.-' Gubben blev ju bara argare och argare på mig typ även om jag inte kunde göra något eftersom det va kökets fel :/ Sen så gick det bra, 3 elvever på 45 st :)
Idag är jag 17 :D. Grattis ni andra som oxå fyller idag, Anna och Aldin tex :)
Hejsvejjs.


Trååk!

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra för det gör inte jag :D Hehe skoja. Det rullar på som alltid, sitter just nu i datorsalen i skolan och har "svenska" och väntar på att skoldagen ska ta sluut bara. Tiden går så sakta när man har tråkigt, ah?
Får väl se vad som händer ikväll, blir väl innebandy m vännerna :) Imorrn fyller jag år oxå, glöm inte gratta mig! ;O
Önskade mig en ny mobil, kläder, pengar och lite mer saker, får se om jag får något av det då.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag/kväll allihopa :)
Hejsvejjs.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0