BADA!

Hallojsan! :D Idag är jag glad, vet inte varför men jag bara är det :) Idag vaknade jag runt 12 typ, tyckte det va tidigt så jag satte larmet på 3 istället, sen smsade jag m Nyberg ett tag och vi bestämde oss för att åka och bada. På väg dit krånglade vi m vägen så det tog typ 45 min dit istället för 10 typ haha. Men det va skönt m lite motion, känner att jag bränt mig lite för jag va den ända modiga utan t-shirt haha. (Bilder kommer när jag får in dom på datorn, min mobil är lite knas). Det va hur varmt som helst, jag och Kricke stog och tvekade några minuter när Nyberg va i vattnet men vi kom i sen. Vad kan det ha varit, 25-26+ i vattnet kanske, jättevarmt iaf :) Sen så gick vi och åt pizza, kebab som alltid, måste hitta någon ny någon gång, alltid samma saker när man är ute och äter, förstår inte varför :) Menmen, det är iaf väldigt varmt nu även om man sitter i shorts och har fönstret öppet. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorrn :D
Herrå :D


Filmjölk! :D

God eftermiddag :) Nu sitter jag och äter filmjölk m flingor haha, alltid gott när solen skiner ute. Idag ska jag träffa älsklingen :D Det va nästan en vecka sen :( Men idag får jag göra det :) Vi får se vad som händer (: Men nu ska jag iväg, ha det bra!
Herrå :)

Pigg!

Hello! Nu sitter jag hemma vid datorn och är superpigg, som vanligt typ. Idag har jag varit hos Nyberg hela dagen nästan, vi spelade lite tv-spel som alltid :P Fifa-09, måste klå honom i det asså :) Sen så tittade på på England - Sverige, där tyvärr Sverige förlorade, men dom va värda att vinna, att vända från 0 - 3 till 3 - 3 på 23 minuter är inte dåligt alls :) Sen så tittade vi lite på Italien - Tyskland, 0 - 1 blev det där så det ska bli roligt att se finalen sen när den nu kommer, det måste vi kolla upp. Får se vad jag ska göra imorrn då, kanske åka in till stan så om någon vill träffas kanske så är det bara att smsa eller ringa 0739300524, comviq. Svarar inte på dolt nr så ni vet så det är onödigt att ringa det :) Önskar att det kunde bli söndag då man kanske ska träffa sin älskling som jag inte sett sedan i måndags :( Hoppas tiden går fort som den alltid gör. Nej, nu ska jag göra annat, kanske glo film eller något. Hoppas ni andra haft en trevlig dag och ha en fortsatt underbar helg :)
Hejsvejjs.


:)

Hejsvejjs allihopa :)
Igår gjorde jag inte något alls typ, va hemma, va och käkade Lidingös go'aste pizza m en kompis :) Idag så va jag på gården, dom hade avslutning idag, lite lekar, laga mat, lekte lite lekar :P Just nu så pratar jag i mobil m Emma som ska till Cypern 2 veckor nu :'( Hoppas hon har det bra :) Måste prata m henne till 06.45 ;O Aja, får hålla mig vaken. Ha det bra och ha en trevlig helg :)
Hejsvejjs.

Fuck!

Hej allihopa, är förbannad på min musjävel som bara dog :S Sitter m min gamla skitmus nu, optikst men iaf, den suuuger! Aja, sitter inne i värmen iaf, skitvarmt och ah. Vill bada :/ Får se när vi gör det då, inte idag iaf. Idag hade jag världens konstigaste men ändå bästa disskutionen jag haft. Den började självklart kl 02.40 inatt och höll på till 04.40 men iaf :P Men nu vill jag hitta på något och det ska jag göra men vad vet jag inte, ha det bra :)
Hejsvejjs.

Ojdå..

Hello allihopa, idag har jag legat på ett tak på 9:onde våningen och solat m älsklingen :) Va där runt 3 tiden. Det va riktigt mysigt och det va varmt som i en bastu "/  Sen så åkte jag hem runt 7 tiden och gick till gården och spelade lite kort, men förlorade :/ Men nu ska jag ha lite roligt. Hoppas ni haft en bra dag och ha en fortsatt trevlig dag :)
Hejsvejjs.

God eftermiddag :)

God eftermiddag gott folk! :) Nyvaken och trött som fan iaf :/ Vi får väl se vad vi hittar på idag då, Nyberg skulle komma över senare för mamma ville prata lite m oss innan vi åker till Grekland om allt möjligt. Han lär nog stanna här efter det, kanske ser på någon film, spelar kort som vi alltid gör, spelnördarna :) Men nu måste jag gå och göra frukost, får se om det finns något roligt och göra (: Ha en underbar dag och simma lugnt :)
Hejsvejjs.

Lite bilder från Midsommarafton i Vasaparken :)


Ludde, Kevin och jag innan vi skulle dansa runt stången :P


När vi dansade runt stången, 2 randoms, jag, Ludde, min kusin Moa, Kevin sen någon annan random :P


Åh så snygga vi är :D


Jossan (syrran) och kusinen Moa.

Lite tråkiga ego pic's kan jag bjuda på^^






Trevlig Midsommarafton! :)

Hej allesammans :) Idag va man i Vasaparken och dansade runt stången haha, lite roligt. Första gången på 17 år. Sen så åkte man hem och åt middag och nu sitter man här och har jättetråkigt "/ Vi får väl hitta på något, ha det sa bra och ha en Trevlig Midsommar :)
Hejsvejjs.


Godis :D

Hej allihopa! Här sitter jag vid datorn, mår toppen och äter Polly :D Idag har jag inte gjort mycket alls "/ Tjejen va här, vi titta på Boogieman 3, skräckis för er som inte sett den, rekomenderar den för er som inte gillar skräckisar och även såklart dom som gillar det :) Nu har jag tråkigt för älskling är inte här :/ Imorrn är det Midsommar :D Vad ska ni göra då?! :) Själv ska jag vara med en barndomsväns familj och grilla :) Men nu ska jag göra annat, älskar dig Sara. <3
Hejsvejjs.

God morgon :)

God morgon allihopa!
Här sitter jag vid datorn nyvaken, ganska trött.. Vad gjorde jag igår? Jag va hemma på dagen, sen gick jag till gården och hjälpte till att måla och bygga om lite. Idag så blir det samma sak förmodligen. Man får ju en gratis middag som dom bjuder på, det är bra^^, men nu måste jag gå. Juste, älskling kommer hem imorrn. Har saknat henne massor. <3
Hejsvejjs.

R.I.P.

Du kommer alltid vara älskad av oss. Du var världens finaste hund, jag fick bo med dig i nästan 4 år. Jag saknar dom tiderna. R.I.P. <3



Det är hemskt att alla ska dö just nu.. R.I.P. Therese Johansson Rojo. <3









Spana in på Mårtens blogg!

"Kolla in mina bloggar och den berömda dikten kommentera gärna inläggen i bloggarna och den berömda dikten."

http://finest.se/userBlog/?uid=33605

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.9902431
http://www.youtube.com/watch?v=kbRzpO_jyYw&feature=player_embedded

God morgon!

God morgon allihopa, här sitter man trött och ont i magen och orkar seriöst inte gå och gör frukost :(
Idag ska jag till min älskade barndomsvän Alexandra som jag känt sen ja va 1 år, vi ska grilla tydligen fick jag en fråga om när jag bara ringde henne av en slump kl halv 1 inatt haha. Igår så fick jag säga hejdå till älsklingen som ska på kryssning idag till på onsdag och hoppas du får  en underbar resa, kommer tänka på dig hela tiden och sakna dig massor. Nu är det ju äntligen sommarlov! Hoppas ni andra ska ha det bra :) Vad ska ni förresten göra? Berätta gärna, har ni inget och göra kan vi ju alltid ses :P Nu måste jag göra annat men det va roligt att skriva idag, hoppas ni får en underbar dag och försök va ute i det "fina vädret" även om det är lov som alla tjatat om. Älskar dig Sara. <3
Hejsvejjs.


P.S. Besök gärna en god väns blogg, Mårten:

http://finest.se/userBlog/?uid=33605

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.9902431

http://www.youtube.com/watch?v=kbRzpO_jyYw&feature=player_embedded


Hellojs :)

Hellojs, nu sitter jag hemma hos Nyberg och tittar på Sverige - Malta och skriver lite på datorn :) Nyberg tycker att jag skiter fullständigt i sällskapet för att jag kollar min blogg och skriver lite -.-'
Men nu ska jag återgå så att han inte slänger ut mig, puss och kram :)
Hejsvejjs.

Tjenare (:

Hellojsan :) Sitter hemma vid datorn och lyssnar lite på musik och chattar lite m olika folk, planerar sommaren lite haha. Vi ska ju till Grekland 2 veckor, sen till landet några dagar, men mestadels vara m kompisar runt om i Sthlm :)
Nej, nu orkar jag inte skriva mer nu men vi hörs.
Hejsvejjs.


-.-'

Hello, Johan va inne lite på min blogg och skrev lite -.-'
Aja, helgen har varit toppen, i fredags gjorde jag ingenting typ, jo jag va hemma hos Christian som hade skrattattack i 1.5 timme. Lördagen så skulle jag upp kl 9 för att jobba kl 10-22, tjäna 1200 kr på det så det va det värt, söndagen va jag hemma och tog det bara lugnt :)
Nu har jag lektion :P
Hejsvejjs.

Gästbloggning!

Grabben här har 1-2 besökare om dagen, känner igentligen ingen större anledning till att gästblogga här men jag gör det endå.

Fixade till hans färger på bloggen lite eftersom Blogg.se´s färdigjorda är så ASFULA. Blev väll inte överduktigt det här heller men det ser då bättre ut än tidigare :)

Puss!

http://johanbliixt.blogg.se

Härlig dag! :P

Hello, sitter just nu i datorsalen i skolan och väntar på en kompis för att hämta våra pass till Grekland som vi ska till i 2 veckor i sommar, tyvärr så kan ni inte nå oss då ;) Efter det ska jag väl vara m honom någon timme sen ska jag träffa underbara Sara för vi ska ut och äta middag, det blir förmodligen thaimat eftersom vi båda älskar det :) Onyttigt som sagt men ändå så gott, allt som är så gott är nästan alltid onyttigt -.-' Menmen, det blir bara ut och springa typ varje dag på sommarn m Nyberg då, och simma massor i sommar, speciellt i Grekland :) Sola ska det göras massor, ska bli brunare än alla andra så man kan mobba dom :D Tur att man bli brun så lätt då hihi. Idag har vi typ inte gjort något toligt i skolan, tittade på  Jumanji imorse på svenskan och fick reda på vilket betyg vi ligger på, ska inte säga vad men iaf G och det är ju huvudsaken som sagt. Sen hade vi naturkunskap och skulle lämna in läxan att göra ett näringsväv och ekosystem, usch. Satt uppe till kl halv 2 inatt och gjorde klart den men det blev ett G som bara gick att få, man måste tydligen göra en extra uppgift för att få högra betyg som jag inte orkar göra då (a) Nej nu ska jag kila iväg och hämta passet men vi hörs imorrn kanske :)
Hejsvejjs.

Hello :)

Hello, har inte orkar skriva, eller ah.. Jag har glömt kan man säga men nu får vi sätta igång lite igen.
I helgen så jobbade man på Solvalla, eliteloppet hade startat och det va ju flera tio tusentals människor där. Jätteroligt med nytt folk som man kommer träffa igen såklart :) Något lite trevliga människor :D Sen fick man ju höra det ena och det andra av vissa människor. Tjänade fan 1030 kr i dricks ;O Sen lönen då som kommer den 25 juni -.-' Men det är ju iaf pengar :) Nej, nu ska jag göra annat. Sov så gott, natti.

RSS 2.0